Kalsonger Bäst i Test

Björn Borg - 3 par herrkalsongen

Det är inte ovanligt att de flesta av oss letar efter det bästa av något, oavsett om det gäller bästa elektronik produkt eller bästa herrkalsonger. Kalsonger finns i många olika utföranden vilket kan göra det lite krångligt att hitta de bästa. För att göra det lite lättare kommer här en ”kalsonger bäst i test”. Dessa herrkalsonger är de som fått flest positiva röster.

Vilka som är de bästa kalsonger för herr kan dock variera lite beroende på vilken typ av kalsong du letar. Passagen ger dig nedan en oberoende jämförelse (bäst-i-test) av de senaste herrkalsongerna på marknaden just nu.

1. Björn Borg Solid Essential Shorts

Märket Björn Borg har nu funnits i ett antal år och är kända för att skapa bekväma och funktionella sportkläder. På grund av detta är det inte konstigt att deras Solid Essential Shorts har fått så bra omdöme.

Dessa kalsonger från Björn Borg finns i boxermodell och består av 95 % bomull och 5 % elastan. De är enfärgade med en resår på 3 centimeter vilket innebär att de sitter bra på kroppen och är väldigt bekväma. Kalsongerna finns i storlek small till XXL.

Björn Borg - 3 par herrkalsongen

2. Under Armour Charged Cotton Boxerjock

Om du letar efter kalsonger med optimal komfort är dessa Under Armour de bästa herrkalsonger du kan hitta. De har inga sömmar som stör och är tillverkade i en blandning av bomull, elastan och polyester. Kalsongerna har bra stretch och är utrustade med ett elastiskt midjeband.

Dessa kalsonger skiljer sig en del från andra herrkalsonger i bomull. Skillnaden är att dessa från Under Armour är att de tillverkats med Charged Cotton. Det betyder att dessa kalsonger har en mjuk och skön känsla som påminner om naturlig bomull, men torkar snabbare. Kalsongerna finns i storlek small till XXL.

Under Armour - 3 par kalsonger

3. Adidas Climacool Briefs

Alla som letar ett par svalkande kalsonger bör ta en titt på Adidas Climacool Briefs. De är tillverkade i 92 % polyester och 8 % elastan. Kalsongerna har meshventilation som hjälper till att svalka ner dig när du är aktiv. Midjan är dessutom väldigt elastisk och ger en väldigt nära passform. Letar du efter bästa kalsonger för sport och träning kan därför Adidas Climacool Briefs vara ett bra alternativ. Finns i storlek small till XL.

adidas cimcool briefs - 3 par

4. Reebok Boyes Trunk

När det kommer till vardagskalsonger är Reebok Boyes Trunk ett bra alternativ. Dessa kalsonger är tillverkade i bomull och fungerar utmärkt för alla vardagliga aktiviteter. De är i en klassisk boxermodell och har ett elastiskt midjeband och halvlånga ben. Kalsongerna finns i storlek small till XL.

Reebok Boyes Trunk - 3 par herrkalsonger

 

5. Calvin Klein Trunks

När du letar efter bästa kalsonger kommer du antagligen stöta på märket Calvin Klein. Dessa kalsonger är tillverkade med 95 % bomull och 5 % elastan. De är därför perfekta som vardagskalsonger. Men de kan även fungera bra för olika aktiviteter. Kalsongerna är bekväma och har en bra passform. De finns i storlek small till XL. Kort sagt kan man säga att detta är ”vanliga” kalsonger. Det finns inte något negativt att säga om dem, men samtidigt har de inga speciella egenskaper.

Calvin Klein Trunks - 3 Par Herrkalsonger

 

Hitta bästa kalsonger

För att du ska hitta de bästa kalsongerna kan du ta hjälp av vårt kalsonger bäst i test. Men det är en sak att läsa om de olika produkterna och en annan att testa dem. Därför rekommenderar vi att du letar efter kalsonger som du tror passar och sedan provar dem under en viss tid. Bäst i test kan hjälpa dig att genom att peka i vilken riktning du ska leta.

Saker du bör tänka på när du ska välja kalsong är vilken typ du vill ha. Alltså om du vill ha boxers eller briefs. Andra saker att tänka på är vilket material de tillverkas i. Är du väldigt aktiv som person kan kalsonger med ventilation vara bäst. Letar du däremot vardagskalsonger spelar det egentligen ingen roll vilka du väljer så länge de sitter bra och är bekväma.

Ett sista tips är att du använder dig av sorterings-funktionen som finns hos de flesta butiker på nätet. Det gör det möjligt för dig att se vilka som fått bäst omdöme och betyg. Vi gjorde så för att hitta informationen till vårt bäst i test. Dock läste vi även igenom flera recensioner och gjorde en jämförelse för att hitta de bästa kalsongerna för dig.