OmdömesStälle är för oberoende recensioner

Vill du läsa ärliga recensioner innan du bestämmer dig för vad du ska köpa så är OmdömesStälle en sida att lägga på minnet. Det är en ny plattform som hjälper kunder att göra rätt val av företag, inom många olika branscher. Tanken med tjänsten är att du ska kunna få en inblick i vilken upplevelse andra fått av ett företag innan du fattar ett köpbeslut. På så sätt vill man verka för ökad transparens och driva bort oseriösa aktörer.

Ledande på den internationella marknaden

Det finns ett par plattformar för jämförelser och kundomdömen sedan tidigare, men OmdömesStälle är välstrukturerat och etablerat sedan länge i flera andra länder. Det är det nederländska bolaget Reviews som driver OmdömesStälle, som kan sägas vara en systersida till NorskeAnmeldelser, DanskeAnmeldelser och SuomiArvostelut. Men Reviews finns inte bara i Norden utan de driver 31 plattformar för kundrecensioner runt om i världen. Så även om du inte har hört talas om dem tidigare så är detta en världsledande aktör när det gäller kundomdömen online.

OmdömesStälle täcker det mesta som du kan tänkas vara intresserad av att konsumera. Du kan läsa recensioner om allt från datingsidor till nätbutiker. Innan du ansöker om lån och när du ska välja ett nytt försäkringsbolag kan du också ta del av ärliga omdömen av många aktörer som erbjuder just det du är ute efter. Tjänsten växer snabbt just nu och det innebär att det finns fler och fler kundbetyg och recensioner att ta del av. OmdömesStälle blir alltså bara bättre och bättre i takt med att fler upptäcker och börjar använda tjänsten.

Användarvänligt och pålitligt

På många jämförelsesidor är det möjligt att lämna anonyma omdömen eller sätta ett betyg utan att ge ett omdöme. Ibland får man intryck av att det är företagen själva som betygsätter sina egna lån, resor, restauranger eller vad det nu är de säljer. OmdömesStälle ger ett tryggare intryck och är en bra sida för dig som vill läsa lite utförligare kundomdömen och ta del av positiva såväl som negativa intryck av ett företag. Kan man inte det så är det ingen större mening med en sida för kundrecensioner.

Tjänsten ger inte bara ett ärligt intryck utan den är också väldigt smidig att använda. Om du till exempel är intresserad av att läsa vad låntagare tycker om lån kan du snabbt se hur många recensioner som finns av olika typer av lån och läsa information om vad du bör tänka på innan du lånar. Det bidrar till en känsla av att OmdömesStälle verkligen vill hjälpa konsumenter att få en objektiv bild av företag och tjänster. Och inte bara sälja reklamplats till företag som sedan lägger upp fejkrecensioner från anonyma konton. På så sätt kan den här plattformen skapa stort värde och verkligen hjälpa dig till rätta. 

Du kan själv bidra till att göra OmdömesStälle till en användbar plattform för konsumenter genom att lägga upp dina egna recensioner. Det är mycket uppskattat och kan vara skönt ifall du känner dig illa behandlad av ett företag. Men glöm inte att även ge positiv uppmärksamhet till någon som verkligen förtjänar det!