Speltips Europa League (Gruppspel) Torsdag 9 november

Gårdagen är över, en ny dag med nya möjligheter har kommit till oss. Det blev en vinst och två förluster igår. Det var lite synd att FCK inte mäktade med en hörna till så vi kunde rätta den till vinst och på totalen en fin bettingkväll. Galatasaray var aldrig nära, helt klart en missräkning från min sida.

Men vet ni vad, ikväll finns det fler hörnor att vinna!

BK Häcken tar emot Molde på hemmaplan, eller typ hemmaplan, i Göteborg får i alla fall Hisinge-gänget spela. Det jag egentligen vill komma till är nu är det sista chansen för Häcken, de kommer att gasa från minut 1 till minut 95. Hörnor kommer det bli, frågan hur många? Vi återkommer till bettet längst ner i texten.

Bayer Leverkusen gästar ogästvänliga Qarabag på bortaplan. Det bör bli stor press från det gedigna laget från Tyskland. Här tror jag också på många hörnor, speciellt från Leverkusen.

Liverpool lirar i Frankrike, mot Toulouse. Här kommer vi också hitta ett hörnbet med fördel Liverpool.

Sista matchen hittar vi i Skottland. Glasgow Rangers tar emot det spelande laget Sparta Prag. Vi tror på en match med svängdörrar, jag tror på många hörnor för Sparta Prag.

Det är inte analyser som får en att hoppa glädjeskutt, ibland är det svårt att texta ner alla tankar. Däremot så tror jag givetvis på spelen! Det är en kombination om förkunskap kontra odds.

Ikväll tror jag blir en fin kväll, hoppas ni hakar på.

Vill ni stödja Passagen? Tveka inte att registrera er på någon

av våra länkar, det är tack vare dessa vi kan dela med oss av vårt intresse för spel och sport. Spela nu enkom för pengar ni kan förlora.

Häcken Över 5.5 Hörnor 2.15 på NoAccountBet

Leverkusen Över 5.5 Hörnor 1.98 på NoAccountBet

Liverpool 3-vägshandikapp, startar 2-0, Liverpool att vinna hörnmatchen 1.93 på NoAccountBet

Sparta Prag Över 4.5 Hörnor 2.12 på NoAccountBet

Författare: Betting-Ante

Med över 15 års intresse inom bettingvärlden har Betting-Ante etablerat sig som en av Sveriges nyfiknaste spelare. Hans skicklighet sträcker sig från fotbollens värld, där han en gång i tiden slaktade hörnbettingsmarknaden , till golfbanans gröna fairways, där hans insikter och tips ofta visar sig bra tack vare sitt intresse för sporten.

Men förutom hans bedrifter inom bettingvärlden, finns det en annan passion som brinner starkt i Antes hjärta: hans kärlek till IFK Norrköping. Det är denna kombination av expertis och passion som gör honom unik. Följ Betting-Ante för insikter och råd som kommer direkt från hjärtat av en sann sportentusiast och spelälskare.

Se fullständig profil »