Speltips Sverige – Österrike EM-Kval 2023

Sveriges landslag kramar om varandra efter mål mot Estland. Ikväll ställs blågult mot Österrike i en viktig match i EM-kvalet 2023.

Sverige står inför en av de mest avgörande matcherna på decennier. Efter att ha krossat Estland med 5-0, är det nu dags att möta Österrike i en match som kan avgöra deras öde i EM-kvalet. Det är nu eller aldrig! En förlust skulle kunna innebära att de inte kvalificerar sig för Europamästerskapen för första gången sedan 1996. Detta är inte bara en match; det är en kamp för nationell stolthet och en plats i fotbollshistorien.

Bäst Odds & Bettingsidor EM-Kval 2023

Janne Andersson och Lagets Förberedelser

Sveriges tränare, Janne Andersson, understryker att laget är fullt medvetet om vad som står på spel. Med en stark hemmabana-statistik i ryggen, är det viktigt att inte lägga för mycket press på spelarna. Målskillnaden kan bli den avgörande faktorn, så varje mål räknas! Andersson är optimistisk men försiktig, och han vet att en seger här skulle sätta Sverige i en utmärkt position. ”Vi är medvetna om situationen”, säger han, och det är klart att han kommer att använda all sin erfarenhet för att navigera laget genom denna kritiska fas.

Österrike: En Gåta och en Utmaning

Österrike, som vann den första matchen mot Sverige, har nyligen visat osäkra tecken. Ett oväntat kryss mot lågt rankade Moldavien och rykten om tränare Ralf Rangnicks framtid skapar frågetecken inför matchen. Men detta är ett lag som inte kan underskattas. Österrike siktar på sin tredje raka medverkan i EM-slutspelet, vilket skulle vara en första gång för dem. De har en överlag positiv matchhistorik mot Sverige, vilket ger dem självförtroende.

Nyckelspelare att Hålla Koll På

Viktor Gyökeres har varit en målmaskin för Sverige och om han hittar nätet igen, förvänta dig en målrik match. Han har redan visat sin förmåga att leverera under press och kommer att vara en nyckelspelare. Christoph Baumgartner från Österrike var hjälten i det omvända mötet och kommer säkert att vara en spelare att se upp med. Hans sena mål i den förra matchen visar att han är en man för de stora ögonblicken.

Speltips Sverige – Österrike: Hur Slutar Matchen?

Passagen tror att Sverige kommer att vinna med 2-1 och därmed hålla kampen om EM-drömmen vid liv. Sverige som matchvinnare ger just nu oddset 2.5. Det är dags att visa vad vi går för! Med nationens ögon på sig, har laget allt att spela för och ingenting att förlora.