Speltips Australien – Frankrike Kvartsfinal Dam-VM 2023

Flera fotbollar på en gräsplan där Australien tar sig an Frankrike i Dam fotbolls-VM 2023.

Uppdaterad: Fredag den 11 Augusti 2023

Lördagen den 12 augusti 2023, kommer Suncorp Stadium i Australien att bli skådeplatsen för en av fotbollens största drabbningar. Frankrike och Australien, två av fotbollsvärldens hetaste lag just nu, är redo att duellera i Dam-VM 2023:s kvartsfinal.

För de som vill bevittna denna episka match live är det bara att knappa in Viaplay eller TV6, där sändningen drar i gång redan klockan 08:30 och matchen börjar 9.00.

Bäst Odds & Bettingsidor Dam VM

Frankrike Målglada Resa till Kvartsfinalen

Frankrike har med sina 12 mål på bara fyra matcher etablerat sig som en av turneringens hetaste kandidater till titeln. I åttondelsfinalen visade de sin klass och vann med enkla 4-0. Kadidiatou Diani har varit en av turneringens stjärnor, medan Eugenie Le Sommer och Vicki Becho också glänst på planen.

Australien i Bra Form

Australien har, trots att de inte betraktats som underdogs, visat att de är här för att stanna. Med nio mål framåt och bara tre insläppta har de visat upp en stark form. Deras 2-0 seger över Danmark var av defensiv mästarklass. Hayley Raso har varit en av Australiens bästa spelare, medan Caitlin Foord och Steph Catley också har bidragit stort.

Nyckelspelare att hålla koll på

Kadidiatou Diani har varit en av turneringens mest framstående spelare med sina fyra mål och tre assist för Frankrike. Eugenie Le Sommer och Vicki Becho har också varit avgörande. För Australien har Hayley Raso, med sina tre mål, varit en konstant hotbild. Caitlin Foord och Steph Catley har kombinerat målfarlighet med spelintelligens.

Fotbolls VM Damer Australien – Frankrike: Statistik och Viktiga Siffror

  • Frankrike har gjort 12 mål på fyra matcher.
  • Australien har en målskillnad på +6.
  • Danmark hade fler skott på mål än Australien i deras senaste match.
  • Frankrike har hållit nollan i tre av sina matcher.
  • Australien har inte spelat som underdogs i turneringen.
  • Kadidiatou Diani är Frankrikes bästa målskytt med fyra mål.
  • Hayley Raso har varit Australiens stjärna med tre mål.
  • Båda lagen har avancerat till kvartsfinalen utan att förlora en match.

Australien – Frankrike Dam VM: Hur Slutar Matchen?

Denna match kan gå åt vilket håll som helst. Med Frankrikes offensiva kraft och ett Australien i god form, så kan det bli ett målkalas. Vi tror dock att Frankrike tar hem detta med 3-1.

Vårt Betting Tips Australien – Frankrike Dam VM 2023

Med tanke på de båda lagens form kan vi förvänta oss en målrik match. Oddset på över 3.5 mål till 2.25 ser väldigt spelbart ut. I den här matchen kommer Australien få det betydligt tuffare än tidigare, och det är inte omöjligt att deras försvarsdefensiv inte håller upp lika bra som tidigare. Därför plockar vi också Kadidiatou Diani som målgörare till oddset 3.2.