Ny vinst, nytt hockeybet!

Hockey kväll 22 nov

Med vinden i ryggen och lugn i sinnet tar vi idag nya tag. Vi ska rida på senaste spelens positiva våg. Igår gjorde Skellefteå jobbet i CHL och tog sig vidare till kvartsfinal. Idag vänder vi blickarna mot Hockey Allsvenskan. Anrika Brynäs tar emot klassiska Södertälje Sport Klubb, det vill säga: SSK.

SSK kommer med en fin form till Gävle, Brynäs har blandat och gett senaste matcherna men är i stort otroligt stabila överlag. Många trodde nog att Brynäs skulle få den klassiska darren när man åkte ner från SHL inför den här säsongen. Dock har de levererat, de ligger för närvarande tvåa i ligan där Björklöven för närvarande är serieledare. Jag tror att SSK kommer få svårt att plocka med sig några pinnar från den här matchen. Vi får ett odds på dryga 1.75 gånger pengarna. Jag finner oddset spelbart, speciellt med tanke på hemmaplansfördelen. Vi går för raka ettan, lutar oss tillbaka och njuter denna lill-lördag av lite svensk hockey. 

Kom ihåg att betta för att det är kul, för pengar du kan förlora! Stöd gärna oss genom att nyttja våra länkar om ni gillar speltipsen vi delar med oss av. 

Brynäs att vinna under ordinarie tid 1,77 gånger pengarna.

Spelstopp 19.00 

Samtliga Odds och Spel hittar du hos SpeedyBet idag!