Speltips Champions League ”Hörnkväll” – Tisdag 7 november 2023

Då har det gått en vecka som skribent på Passagen. På det stora hela är jag nöjd med leveransen. Något dåligt bet, lite stolpe ut och en del riktigt bra bets. Helt enkelt en spelälskares vardag. Det var riktigt synd att Ludvig Aberg skulle strula till det på sin tredjedag, annars hade nog oddset till 10 gånger degen varit i hamn, kul att vi i alla fall hitta hem med över två gånger pengarna på en topp-10 placering. Nog om detta, ny vecka, nya spel, underbart!

Speltipset Champions League Tisdag – Hörnbetting!

Nu är det Champions League, Jag har fastnat för en rolig dubbel! Jag tror stenhårt på bettet, men som vanligt finns det inga garantier. Oddset är dock riktigt tilltalande. Jag kommer luta mig tillbaka på två hemmalag med supportrarna i ryggen! Röd Stjärnan tar sig an Emil Forsbergs RB Leipzig i en match där Leipzig är favoriter på förhand. Jag tänker dock att Röda Stjärnan stundtals kommer att skapa tryck på offensivplanhalva och därmed komma till en hel del hörnor.

I matchen mellan Dortmund och Newcastle siar jag att Dortmund kommer att vara det bollförande laget och Newcastle till en början kommer att riskminimera innan de växlar upp. Om vi bortser från skickligheten Dortmund besitter tror jag detta kan leda till ett gäng hörnor för Dortmunds del.

- Över 4.5 hörnor för Dortmund hos NoAccountBet (spelstopp 18.45)
- Över 3.5 hörnor för Röda Stjärnan hos NoAccountBet (spelstopp 21.00)

Vi spelar en dubbel (insats 6/10 units) över 3 gånger pengarna hos Speedy Bet!

Nu åker vi, lira för att det är skoj, med pengar du kan förlora!

Vamos!

Författare: Betting-Ante

Med över 15 års intresse inom bettingvärlden har Betting-Ante etablerat sig som en av Sveriges nyfiknaste spelare. Hans skicklighet sträcker sig från fotbollens värld, där han en gång i tiden slaktade hörnbettingsmarknaden , till golfbanans gröna fairways, där hans insikter och tips ofta visar sig bra tack vare sitt intresse för sporten.

Men förutom hans bedrifter inom bettingvärlden, finns det en annan passion som brinner starkt i Antes hjärta: hans kärlek till IFK Norrköping. Det är denna kombination av expertis och passion som gör honom unik. Följ Betting-Ante för insikter och råd som kommer direkt från hjärtat av en sann sportentusiast och spelälskare.

Se fullständig profil »