Speltips Golf: Ludde Åberg når Topplacering!

Plats/Vinnare: Ludvig Åberg

Ikväll startar tävlingen World Wide Technology där vi ligger inne med en liten insats på Ludvig Åberg som segrare till 10 gånger pengarna. Här sitter man i regngråa Sverige och känner en sjuk avundsjuka att Ludvig 20:49 svensk tid slår det första slaget, på en förhoppningsvis lyckad golfvecka i ett varmt Mexico, det är han dock väl värd!

Ni som följer golf vet att Ludde har varit extremt stabil sen han fick tourkortet, och för er som inte är jätteinsatta, vi har ett dundedrproffs från Sverige i Ludvig Åberg, en kommande världsstjärna! Som jag varit inne på redan tror jag Ludde har en riktigt stor möjlighet att ta hem tävlingen. Dock är jag tämligen övertygad om att han kommer att komma topp-10. Golf är volatilt, det vet vi, men Ludvig kanske besitter tourens bästa sving. Händer det inte något radikalt med närspelet tror jag att sluta topp-10 egentligen inte blir några bekymmer alls.

Jag har hittat ett odds som tilltalar mig – Ludvig Åberg att placera sig topp-10 till 2.25 gånger pengarna hos Betinia. Jag kommer att lägga ett bet jag känner är relevant för min bankrulle, jag kommer trycka på lite mer insats än på vinnarspelet som jag redan lagt. Det tål att upprepas, spela för att det är roligt, med pengar du kan förlora. Come on Ludvig!

Tävlingsstart 2023-11-02

<h2>Bästa Odds på Golf Betting – Vår Topplista</h2>

Författare: Betting-Ante

Med över 15 års intresse inom bettingvärlden har Betting-Ante etablerat sig som en av Sveriges nyfiknaste spelare. Hans skicklighet sträcker sig från fotbollens värld, där han en gång i tiden slaktade hörnbettingsmarknaden , till golfbanans gröna fairways, där hans insikter och tips ofta visar sig bra tack vare sitt intresse för sporten.

Men förutom hans bedrifter inom bettingvärlden, finns det en annan passion som brinner starkt i Antes hjärta: hans kärlek till IFK Norrköping. Det är denna kombination av expertis och passion som gör honom unik. Följ Betting-Ante för insikter och råd som kommer direkt från hjärtat av en sann sportentusiast och spelälskare.

Se fullständig profil »