Speltips Golf: Ludvig Åberg Vinnare i World Wide Technology Championship

Ludvig Åberg – Golfens nya stjärna!

Jag kommer att lägga ett intressant vinnarspel. För er som inte har hängt med inom golfens värld senaste tiden kan vi med stolthet berätta att vi har en kommande världsstjärna på PGA-touren. Ludde visar upp en otrolig jämnhet och siffror som få 23 åringar kan vissa upp, troligen ingen. Jag ska inte tråka ut er med massa statistik i detta nu, finner ni statistiken intressant är Google er bästa vän eller PGA-tourens hemsida.

Här på sajten kommer det framöver dyka upp head-to-head spel på framförallt PGA-touren, där kan vi redan nu konstatera att Ludvig kommer förekomma en hel del. Ni hakar väl på resan med Ludde? Sveriges nästa superstjärna!
Det kommer som sagt komma löpande bets med Ludde i spetsen, jag och vi på sajten kommer definitivt att skriva mer om Luddes resa här och nu, har ni inte sett hans sving, kika in den här (den är pornografi på den allra högsta nivån…):

Till tävlingen World Wide Technology Championship kommer inte det starkaste startfältet om man vill vara snäll. Jag ser det som en jättemöjlighet att Ludde kommer att sopa hem hela skiten. Alla ”storstjärnor” vilar. Egentligen är det i min värld bara Cameron Young och Ludde själv som kan sätta stopp för en seger. Han har redan en vinst på touren, men fler segrar kommer, sanna mina enkla ord. Vi får i detta nu 10 gånger degen på en seger. Vi testar, lutar oss tillbaka och njuter av en förhoppningsvis dundertävling. Spela för gudsskull för att det är kul och med pengar ni har råd att förlora.

Ludvig Åberg att vinna World Wide Technology Championship till 10 gånger pengarna.

Jag hittade spelet på No Account Bet, kika bland våra andra sajter för eventuellt högre odds. Tävlingen startar 2023-10-02

Bästa Odds på Golf Betting – Vår Topplista

Författare: Betting-Ante

Med över 15 års intresse inom bettingvärlden har Betting-Ante etablerat sig som en av Sveriges nyfiknaste spelare. Hans skicklighet sträcker sig från fotbollens värld, där han en gång i tiden slaktade hörnbettingsmarknaden , till golfbanans gröna fairways, där hans insikter och tips ofta visar sig bra tack vare sitt intresse för sporten.

Men förutom hans bedrifter inom bettingvärlden, finns det en annan passion som brinner starkt i Antes hjärta: hans kärlek till IFK Norrköping. Det är denna kombination av expertis och passion som gör honom unik. Följ Betting-Ante för insikter och råd som kommer direkt från hjärtat av en sann sportentusiast och spelälskare.

Se fullständig profil »