Speltips HockeyAllsvenskan: Nybro Vikings vs Kalmar HC

Dessa ord trodde jag nog aldrig att jag skulle ta i min mun ” vi ska nu leverera ett tips mellan Nybro Vikings och Kalmar HC i hockeyallsvenskan”, ur led är tiden. Men hur som helst, detta kommer i min värld bli en riktig rallarhockey mellan två nykomlingar som inledningsvis imponerat sett till deras förutsättningar. Jag tror målen kommer trilla in och över 5.5 mål kan mycket väl vara klart innan den tredje perioden har startat. Ser jag till statistiken som många stirrar sig blint på, har dom två senaste mötena mellan dessa lag gått under linan. Men nu ska vi inte luras av det, lagen har inget att spara på och kommer troligen ösa på från första visselljudet som ger tekarna en hint av tinnitus.

Jag tänker att vi ska försöka ha lite extra koll på både Nybro och Kalmar under säsongen, där är känslan att vi kommer att hitta attraktiva odds att testa en liten spargrispeng på när dom är i ”skrälläge”.

I hockeyallsvenskan är Björklöven som vanligt i toppen, personligen tror jag att när serien är slut kommer Brynäs stå där som segrare och ha hemmaplansfördel i kvalet om en SHL-plats.

Jag väljer att lägga ett bet på att det blir ÖVER 5.5 mål i matchen. Oddset ligger kring 1.75 gånger pengarna på Betinia just nu. Satsa förnuftigt för pengar du kan förlora.

Spelstopp 19.00 2023-11-01

Bästa Odds på HockeyAllsvenskan Betting – Vår Topplista

Författare: Betting-Ante

Med över 15 års intresse inom bettingvärlden har Betting-Ante etablerat sig som en av Sveriges nyfiknaste spelare. Hans skicklighet sträcker sig från fotbollens värld, där han en gång i tiden slaktade hörnbettingsmarknaden , till golfbanans gröna fairways, där hans insikter och tips ofta visar sig bra tack vare sitt intresse för sporten.

Men förutom hans bedrifter inom bettingvärlden, finns det en annan passion som brinner starkt i Antes hjärta: hans kärlek till IFK Norrköping. Det är denna kombination av expertis och passion som gör honom unik. Följ Betting-Ante för insikter och råd som kommer direkt från hjärtat av en sann sportentusiast och spelälskare.

Se fullständig profil »