Speltips Hörnspel Champions League Onsdag 8 November 2023

Då kör vi igen, må hörnsparkarna bli många, i alla fall för våra lag!

Gårdagen blev lyckad med dubbeln till tre gånger pengarna som hitta in. Idag tänker jag ge mig på tre singelspel, vill man ha lite extra spänning kan man givetvis testa en dubbel eller en trippel till dryga nio gånger pengarna.

Första matchen vi kommer att spela hörnor på står mellan stortalangen Roony Bardghjis FC Köpenhamn mot formsvaga Manchester United. Här tror jag till och med att FCK har en rimlig möjlighet att vinna. Vi kommer dock återigen gå på hörnorna, i detta spännande möte tror jag att FCK kommer att mäkta med fler hörnor än Man U till ett fint odds på 2.5 gånger degen. Den plockar vi ner och testar att baka.

RB Salzburg tar sig an giganterna från Italien, helt enkelt Inter. Här tycker jag mig att bolagen undervärderar oddset på antal hörnor för hemmalaget. Jag väljer att spela Över 3.5 hörnor till fina 1.75 gånger degen.

I sista spelet tar Tysklands största översittare emot Galatasaray från Turkiet. Här finner jag verkligen oddset intressant, jag tror definitivt inte att Galatasaray kommer ha mycket att säga till om i matchen. Jag tänker att Bayern kan avgöra detta tidigt och låta Galatasaray få leka lite. Blir inte så fallet hoppas vi på lite giftiga omställningar och hörngudarna på vår sida. 2.20 gånger degenöver 3.5 hörnor för bortalaget är för fint för att motstå.

Betta för att det är roligt, inte för att vinna tillbaka pengar du redan förlorat, dessa är redan borta. God tur!

FCK – Man U : FCK flest antal hörnor 2.50 på NoAccountBet

RB Salzburg Över 3.5 hörnor 1.75 på NoAccountBet

Galatasaray Över 3.5 hörnor 2.20 på NoAccountBet

Författare: Betting-Ante

Med över 15 års intresse inom bettingvärlden har Betting-Ante etablerat sig som en av Sveriges nyfiknaste spelare. Hans skicklighet sträcker sig från fotbollens värld, där han en gång i tiden slaktade hörnbettingsmarknaden , till golfbanans gröna fairways, där hans insikter och tips ofta visar sig bra tack vare sitt intresse för sporten.

Men förutom hans bedrifter inom bettingvärlden, finns det en annan passion som brinner starkt i Antes hjärta: hans kärlek till IFK Norrköping. Det är denna kombination av expertis och passion som gör honom unik. Följ Betting-Ante för insikter och råd som kommer direkt från hjärtat av en sann sportentusiast och spelälskare.

Se fullständig profil »