Speltips Premier League: Newcastle vs Arsenal

Kvällsmatch en lördag i Premier League, hur jävla fint är inte det? Det är magi helt enkelt! Vi kommer att ta oss an Newcastle vs Arsenal, en otroligt intressant match på förhand. Ett Arsenal som imponerat med bland annat en seger mot Man City i den klassiska ryggsäcken. Ett Newcastle som inledningsvis underpresterade med som nu har kommit igång på allvar. Hemma på St James Park är skatorna otroligt vassa, endast en förlust hittills under denna säsong. Läktarramsorna får ordagrant betongen att gunga, trycket går att ta på, du hittar troligen inte än mäktigare inramning just nu i Premier League. Nu kanske ni tror att jag viktar fördelen till Newcastle, men det gör jag inte.

Detta är en av de svåraste bortamatcherna för Arsenal under säsongen, jag håller dock Arsenal som knappa favoriter, efter att ha kikat på oddsen vi får har jag landat i två olika spel. Det är inte glasklart att Arsenal kommer att vara lika bollförande som de annars är, jag tror att de kommer att få använda sig lite mer av ett rakare spel, för den delen inte ala Wimbeldon 1993. Däremot tror jag på att Arsenal kommer hitta fler tidigare avslut än vanligt och därmed skapa lite fler hörnor än vanligt.

Komplettera spelet med Värnamo eller kör en Trixie!

Innan denna höjdarmatch kommer vi värma upp med ett fint bet på Värnamo-seger hemma mot Hammarby till fin-fina 2.30 gånger pengarna.

Samtliga tre matcher kan kombineras som en Trixie, vilket innebär:

  • 3 singlar (varje match som ett enskilt spel)
  • 2 dubblar (två matcher kombineras till ett spel, vilket görs på alla möjliga sätt för de tre matcherna, vilket ger totalt tre dubbla spel)
  • 1 trippel (alla tre matcher kombineras till ett spel)

Vikta insatserna ikväll!

I denna Trixie, kan ni vikta insatserna enligt:

  • 3/10 units på trippeln (Arsenal x 5.5 Hörnor Arsenal x Värnamo)
  • 5/10 units på dubblarna (Arsenal x 5.5 Hörnor Arsenal; Arsenal x Värnamo; Värnamo x 5.5 Hörnor) 
  • 8/10 units på Singlarna Arsenal Matchvinnare och Arsenal fler än 5.5 hörnor  
  • 6/10 units på Singeln Värnamo

Hoppas ni alla får en kanonstart på helgen!

Betting-Antes Speltips Lördag Sammanfattade

Två starka spel och spelmarknader på Arsenal

Spelstopp:

Arsenal matchvinnarodds 2.60 (NoAccountBet)

Spelstopp: 18.30 2023-11-04

Arsenal över 5.5 hörnor 2.40 (NoAccountBet)

Spelstopp: 18.30 2023-11-04

Kompletterande spel

Värnamo Matchvinnare till 2.30 (NoAccountBet)

Spelstopp: 15.00 2023-11-04

Bästa Odds på Premier League – Vår Topplista

Författare: Betting-Ante

Med över 15 års intresse inom bettingvärlden har Betting-Ante etablerat sig som en av Sveriges nyfiknaste spelare. Hans skicklighet sträcker sig från fotbollens värld, där han en gång i tiden slaktade hörnbettingsmarknaden , till golfbanans gröna fairways, där hans insikter och tips ofta visar sig bra tack vare sitt intresse för sporten.

Men förutom hans bedrifter inom bettingvärlden, finns det en annan passion som brinner starkt i Antes hjärta: hans kärlek till IFK Norrköping. Det är denna kombination av expertis och passion som gör honom unik. Följ Betting-Ante för insikter och råd som kommer direkt från hjärtat av en sann sportentusiast och spelälskare.

Se fullständig profil »