Speltips SHL: IK Oskarshamn vs LHC

God dag! Nu kliver vi in i SHL-värmen, fullspäckad omgång där jag hittat ett intressant odds. Vi kommer ta oss an matchen mellan Oskarshamn och Linköping. Det är två väldigt jämna lag sett till form, tabellen har dock börjat sätta sig och där hittar vi i detta nu Oskarshamn på näst sista plats. LHC har i sin tur har levererat bättre än förväntat under första delen av säsongen och producerar mycket mål framåt, offensiven är styrkan. På sju hemmamatcher har Oskarshamn enbart skrapat ihop fem ynka poäng, det är direkt pinsamt. Kan LHC bara hålla sig undan från utvisningsbåset kommer målkungen Karlkvist kunna hota i samma utsträckning, då är mycket vunnet för LHC. Jag ser LHC som knappa favoriter på förhand.

Vi kommer helt enkelt att spela oddset på oddset idag. I skrivande stund så hittar vi den raka bortasegern till 2.65 gånger pengarna. Jag finner oddset väldigt spelbart, det måste bara testas. I vanlig ordning, satsa inte pengar du inte kan förlora, oavsett hur bra oddset är. Nu kämpar vi in detta spel och lutar oss tillbaka, betting, hockey på TV:n eller live, drömtorsdag!

Den raka tvåan mellan IK Oskarshamn – Linköping HC 2 till 2.65 gånger pengarna på Betinia, det blir spelet för dagen.

Spelstopp: 19.00 2023-11-02

Bästa Odds på SHL Betting – Vår Topplista

Författare: Betting-Ante

Med över 15 års intresse inom bettingvärlden har Betting-Ante etablerat sig som en av Sveriges nyfiknaste spelare. Hans skicklighet sträcker sig från fotbollens värld, där han en gång i tiden slaktade hörnbettingsmarknaden , till golfbanans gröna fairways, där hans insikter och tips ofta visar sig bra tack vare sitt intresse för sporten.

Men förutom hans bedrifter inom bettingvärlden, finns det en annan passion som brinner starkt i Antes hjärta: hans kärlek till IFK Norrköping. Det är denna kombination av expertis och passion som gör honom unik. Följ Betting-Ante för insikter och råd som kommer direkt från hjärtat av en sann sportentusiast och spelälskare.

Se fullständig profil »