Nitto ATP Finals 2023 – Odds & Speltips Dag 3

En inomhustennisbana under Nitto ATP Finals 2023, där publiken ser fram emot en spännande match mellan Djokovic och Sinner.

Välkomna till Nitto ATP Finals dag tre! Klockan 14:30 möts Tsitsipas och Rune i en ödesmatch där förloraren sannolikt står inför svårigheter att ta sig vidare till semifinal. En spännande kamp där båda spelarna kommer att kämpa för att hålla sina chanser vid liv i turneringen.

Senare på kvällen, klockan 21:00, väntar en högoktanig duell när världsettan Djokovic tar sig an hemmahoppet Sinner. Två av förhandsfavoriterna gör upp om gruppsegern, och det förväntas bli en intensiv match där båda spelarna kommer att sätta allt på spel för att ta kontroll över gruppen.

Det blir en kväll fylld av nervositet och spänning när dessa fyra toppspelare gör upp om sina öden på banan. Häng med oss på Passagen och ta del av våra unika speltips för Nitto ATP Finals!

Bästa Spelbolag och Bettingsidor med Nitto ATP Finals Odds 2023

Nitto ATP Finals – Det Du Behöver Veta

Evenemang Nitto ATP Finals 2023 Singeltävling
Plats Pala Alpitour, Turin, Italien
Datum och Starttid 12 – 19 november 2023 kl 14:30
Obesegrad Mästare 1,500 Pepperstone ATP Live Race To Turin poäng och 1,500 ATP Rankings poäng
Pepperstone ATP Rankings Poäng (Singel) Gruppspel: 200, Semifinal: 400, Final: 500, Obesegrad: 1500
Singel Prispengar (2023) Ersättare: $152,500, Deltagarersättning: $325,500, Gruppspel: $390,000, Semifinal: $1,105,000, Final: $2,201,000, Obesegrad: $4,801,500
Singeldeltagarersättning (2023) 1 match: $162,750, 2 matcher: $244,125, 3 matcher: $325,500

Speltips Nitto ATP Finals (ATP-slutspelet) Dag 3

Stefanos Tsitsipas – Holger Rune

Tsitsipas får inte det riktigt att stämma ännu. Greken hade det väldigt svårt mot en hårdslående och fokuserad Sinner, där det var många onödiga missar från backhandsidan. I dag måste Tsitsipas rycka upp sig ordentligt för att ens kunna ha chansen att avancera till semifinal. Potential finns, men frågan är om självförtroendet är för lågt just nu.

Rune är ingen lätt uppgift när han spelar som bäst. En stor portion av hans bästa tennis kom ut i öppningsmatchen mot Djokovic, där dansken var med i alla set förutom det sista, som han förlorade med 6-3. Med nya coachen Boris Becker är det säkerligen en inspirerad och hungrig Rune vi kommer att få se på banan – det enda orostecknet är att han går in i mentala svackor, vilket kan straffa sig mot en Tsitsipas som hittar dagsformen.

Rune har vunnit båda matcherna mot Tsitsipas och har därmed ett 2-0 övertag i inbördes matcher. Just inför denna match ser vi inga tecken på att Tsitsipas skulle kunna störa Rune. Vi förväntar oss att greken får det betydligt jobbar i servegamen och från baslinjen, där vi också tror att Rune kommer att dominera.

Inga tveksamheter i den här matchen från Passagens sida, och därför spelar vi Rune med ett game handikapp på -2.5 games till oddset 2.02 hos Unibet.

Starttid: 14.30

Novak Djokovic – Jannik Sinner

Djokovic fick slita mot Rune, men erfarenheten och mentaliten fällde avgörandet i denna match, där världsettan sträckte på sig och vann i det avgörande setet. Serben är i klockren form och kommer återigen att bli svårslagen. Det snabba underlaget gynnar Djokovic, samt hans snabba fötter och enorma returer.

Sinner var stabil och målmedveten i sin första match. Italienaren dominerade baslinjen och servegamen, vilket han också måste fortsätta göra om han ska kunna bräcka Djokovic. Sinners form är riktigt stark, men vi vet också att han brukar ha svårt mot Djokovic – åtminstone om vi tittar på deras tre senaste möten.

Djokovic leder spelarnas inbördeshistorik med 3-0, och kollar man på de matcherna så var det egentligen bara i Wimbledon 2022 som han hade problem med italienaren; en match där serben vände ett 2-0 underläge till 3-2 vinst.

Snabbt underlag bör också gynna Sinner, som har ett riktigt bra tryck i sitt spel, men som också är lite för statiskt för han ska kunna störa Djokovic. Med publiken i ryggen så är det dock lite plustecken inför mötet, men så vet vi också att Djokovic älskar att vara hatad av publiken och använda den energin till att demolera sitt motstånd. Vi tror på att Djokovic utökar sin vinstserie mot Sinner till 4-0, men att det kan bli jämna siffror. Oddsen ligger lite tokigt till i den här matchen, som är en svår nöt att knäcka. Detta gör att vi avstår från att spela på den och istället väljer att njuta av dagens bästa match i ATP-slutspelet.

Starttid: 21.00