Nitto ATP Finals 2023 – Odds & Speltips Final

Serbiskt och italienskt tematiserade tennisracketar på en blå inomhusbana vid Nitto ATP Finals 2023, antyder en strategisk drabbning mellan Sinner och Djokovic.

I Turin, där stjärnor en gång lyste på scenen, är det nu tennishjälten Jannik Sinner som stjäl showen. Under Nitto ATP Finals har hans resa blivit mer än bara en serie matcher; det är en hänförande berättelse om nationell stolthet och idrottslig briljans.

Sinner, omgiven av sitt bild på lokala banderoller, har nått nya höjder och står inför sin största utmaning ännu. Efter att ha triumferat över Novak Djokovic i en tidigare match, väntar nu en återupprepning av denna duell i finalen – en match som lovar att bli en av de mest minnesvärda i turneringens historia.

Med en blandning av ungdomlig energi och en imponerande skicklighet, har Sinner visat att han är redo att utmana de bästa. Mot sig har han Djokovic, en mästare som är känd för sin förmåga att övervinna alla hinder.

Söndagens final i Turin blir mer än en match; det är en kollision av generationer, en prövning av vilja och skicklighet, och en chans för Sinner att cementera sin plats bland tenniseliten. Kan han upprepa sin tidigare seger, eller kommer Djokovic att skriva ännu en triumf i sin imponerande karriär? Passagen tror sig ha svaren.

Bästa Spelbolag och Bettingsidor med Nitto ATP Finals Odds 2023

Nitto ATP Finals – Det Du Behöver Veta

Evenemang Nitto ATP Finals 2023 Singeltävling
Plats Pala Alpitour, Turin, Italien
Datum och Starttid 12 – 19 november 2023 kl 18:00
Obesegrad Mästare 1,500 Pepperstone ATP Live Race To Turin poäng och 1,500 ATP Rankings poäng
Pepperstone ATP Rankings Poäng (Singel) Gruppspel: 200, Semifinal: 400, Final: 500, Obesegrad: 1500
Singel Prispengar (2023) Ersättare: $152,500, Deltagarersättning: $325,500, Gruppspel: $390,000, Semifinal: $1,105,000, Final: $2,201,000, Obesegrad: $4,801,500
Singeldeltagarersättning (2023) 1 match: $162,750, 2 matcher: $244,125, 3 matcher: $325,500

Speltips Nitto ATP Finals (ATP-slutspelet) Final

Jannik Sinner – Novak Djokovic

Sinner kan rensa rent i ATP-slutspelet om han vinner finalen, för han är den enda som inte förlorat en match i Turin. Med en helt annat självförtroende, en mental tuffhet, styrka och snabba fötter kan det här bli Sinners riktiga genombrott.

Djokovic utmanövrerade Alcaraz igår, och om det är något vi lärt oss från Djokovic så är det att han är en kameleont som anpassar sig inför varje motståndare. Världsettan har säkert tagit lärdom av förlusten mot Sinner i gruppspelet och kommer att vara redo för att göra justeringar inför finalen.

Även om Sinner vann deras senaste möte så har Djokovic en 3-1 ledning i inbördes möten. Det är självklart ett stort plus för Sinner att det senaste mötet var just i ATP-slutspelet, men pallar han för trycket att vinna på hemmaplan?

Det här är ingen lätt match att förutspå, men Passagen tror att Djokovic kommer att vara klinisk i sitt utförande, medan att det kan bli nervigare från Sinners håll. Djokovic är den bättre returnaren, och frågan är om han inte kommer att vara bättre på alla punkter i den här finalen. Hur som helst så tror vi på en Djokovic-seger, och vi väljer att spela handikappet -1.5 games till oddset 1.73 hos Unibet.

Starttid: 18.00