Odds & Speltips US Open 2023 – Åttondelsfinal 2

Rublev gör sig redo för att serva i US Open 2023, där han ikväll möter Jack Draper.

Dag 8 i US Open lovar att bli en actionspäckad dag med åttondelsfinaler som du inte vill missa. Aryna Sabalenka, som numera tar över världsettapositionen, kommer att ta sig an Daria Kasatkina. På herrsidan står en formstark Daniil Medvedev emot Alex de Minaur i en match som utlovar intensitet. I en annan blickfångare kommer försvarande mästaren Carlos Alcaraz att möta Matteo Arnaldi, medan Wimbledon-vinnaren Marketa Vondrousova ställs mot den unga amerikanskan Peyton Stearns.

För dem som älskar amerikanska förmågor kommer Madison Keys och Jessica Pegula att göra upp i en duell fylld av talang och drama. Dessutom jagar Andrey Rublev sin fjärde US Open-kvartsfinal och kommer att ha fullt upp med brittiske Jack Draper. Med stjärnor i toppform och flera spännande matcher att följa, blir detta en dag i US Open som garanterat kommer att hålla dig vaken under kvällen!

Bästa Spelbolag och Bettingsidor med US Open Odds

Datum: 28 augusti – 10 september Tid: 17:00
Turnering: US Open Omgång: Åttondelsfinal
Spelplats: New York, USA Kategori: Grand Slam
Underlag: Hardcourt Prispengar: $65 000 000
Direktsändning: Kanal 9/Discovery+ Singelvinnare 2022: Carlos Alcaraz

Speltips US Open Herrar Åttondelsfinal

Jack Draper – Andrey Rublev

Draper har tidigare visat att han kan mäta sig med de bästa i tennisvärlden, speciellt när hans fysik håller. Hans nuvarande framgångar i US Open, inklusive en 3-0 seger mot Hubert Hurkacz, understryker detta. Dock har Drapers karriär kantats av fysiska problem, vilket bland annat ledde till att han drog sig ur förra årets US Open.

Andrey haft en relativt enkel väg till den andra veckan av US Open, vilket har gett honom ett självförtroende inför kommande matcher. Men trots dessa framgångar har han haft svårt att nå semifinaler i Grand Slam-sammanhang, där han förlorat mött de största titelkandidaterna.

Inbördes möten: Rublev har övertaget med 2-0 i tidigare möten. Men Draper har visat att han kan vara en utmanare till topp-10 spelare som Djokovic och Nadal, så länge hans fysiska form står sig.

Avslutningsvis har Draper en god chans att utmana Rublev i denna match, speciellt om hans fysik håller för trycket. Ett game-handikapp på -4.5 till oddset 1.92 kan vara värt att överväga.

Starttid: 18:30

Daniil Medvedev – Alex de Minaur

Medvedev har visat temperament i sina senaste matcher och behöver en dämpa sig inför fortsättningen av US Open. Han har visat fin form, men också visat tecken på trötthet och frustration detta år, möjligen på grund av ett hektiskt spelschema.

Minaur har imponerat i US Open och visat stark form i år, trots att han tidigare har haft svårt i större turneringar. Australiern har en 1-4 statistik i Grand Slam-turneringar vid detta stadium, men han har också vunnit mot Medvedev tidigare detta år, vilket är en stor fördel inför.

Inbördes möten: Medvedev leder 4-2. De senaste två matcherna mellan dem har dock vunnits av de Minaur, vilket indikerar att Medvedev bör vara på sin vakt.

En akilleshäl hos Medvedev är att han brusat upp mot den amerikanska publiken, och det är inte alla gånger som det är en fördel. De Minaur har en chans här, och ett game-handikapp på -5.5 till oddset 1.78 är ett intressant spel.

Starttid: 22:00

Speltips US Open Damer Åttondelsfinal

Jessica Pegula – Madison Key

Pegula har imponerat under turneringens första vecka med segrar i både singel, dubbel och mixad dubbel. Hon är ett steg från att nå sin tredje Grand Slam-kvartsfinal denna säsong. Pegula har haft 39 tävlingsvinster i Grand Slam-tävlingar, varav 38 kommit under de senaste tre åren.

Keys har haft en skakig start men kommit tillbaka starkt under 2023. Detta är hennes sjätte andra vecka i US Open, men den första sedan 2019. Keys har nått kvartsfinalen fem gånger denna säsong, inklusive en WTA 500-titel i Eastbourne. Men i US Open tror vi att det tar stopp.

Inbördes möten: Pegula leder 1-0. De möttes i San Diego i oktober 2022, där Pegula vann 6-4, 7-5.

Pegula ser mycket stark ut inför denna match, och game-handikappet -2.5 till 1.92 ser väldigt spelbart ut.

Starttid: 18:00