Odds & Speltips US Open 2023 – Dag 2

Het värme i US Open 2023, där bland annat Carlos Alcaraz spelar sin första omgång.

Välkommen till den andra speldagen i US Open där de första omgångarna fortsätter!

Denna kväll bjuder på en hel drös intressanta matcher. Vad sägs Ugo Humber – Matteo Berrettini, Andy Murray – Corentin Moutet, Sebastian Baez – Borna Coric? För alla som har möjligheten att vara vakna klockan 02.30 i natt så får vi också se Carlos Alcaraz mot Domink Koepfer.

På damsidan har vi också intressanta drabbningar i Caroline Garcia – Yafan Wang, Ana Bogdan – Sofia Kenin samt Greet Minnen – Venus Williams. Damernas kväll avslutas också med Maryna Zenevska, som får en extremt svår motståndare i Aryna Sabalenka.

Följ våra speltips på Passagen och se fram emot en riktigt bra US Open-kväll!

Bästa Spelbolag och Bettingsidor med US Open Odds

Datum: 28 augusti – 10 september Tid:
Turnering: US Open Omgång: Första
Spelplats: New York, USA Kategori: Grand Slam
Underlag: Hardcourt Prispengar: $65 000 000
Direktsändning: Kanal 9/Discovery+ Singelvinnare 2022: Carlos Alcaraz

Speltips US Open Herrar Dag 2

Ugo Humbert – Matteo Berrettini

Berrettini är oftast stark på gräs, särskilt med sin starka prestation i Wimbledon. Men när det kommer till andra underlag, framför allt hardcourt, är det en helt annan historia. Trots en respektabel ATP-ranking, har han en negativ vinst-förlust-statistik detta år, vilket inte signalerar en topp-50-spelare.

Å andra sidan har Humbert, som är rankad som nummer 31 i världen, haft en stark säsong. Med en positiv formkurva på ATP-touren, framstår han som en solid utmanare.

När det gäller deras tidigare möten, har Berrettini en 2-1-ledning. Men dessa matcher är för gamla för att ge en klar bild av dagens form. Humberts ryckiga och offensiva spelstil bli en utmaning för Berrettini.

Sammanfattningsvis anser vi att oddsen inte riktigt speglar hur jämn denna match faktiskt kan bli. Det ser ut att finnas goda möjligheter för Humbert i detta möte, där fransmannen just nu spelas till oddset 2.40.

Starttid: 17.00

Speltips US Open Damer Dag 2

Ons Jabeur – Maria Camila Osorio Serrano

Wimbledonfinalisten Jabeur är tillbaka för revansch i US Open. I Cincinnati visade hon helt okej form och nådde kvartsfinalen, där världstvåan Aryna Sabalenka blev för svår.

I den första omgången av damernas US Open får Jabeur motstånd från Osorio. Colombianskan har inte direkt haft några vidare resultat inför denna drabbning, och det är lite som säger att hon ska kunna hålla jämna steg med Jabeur.

Vi har inte mycket statistik mellan dessa två. De har mötts en gång, vilket var för två år sedan i andra omgången av US Open. Jabeur avfärdade Osorio med setsiffrorna 6-0, 6-1, och vi kan inte se att det blir någon jämnare match denna gång. Jabeur trivs på långsam hardcourt och kommer troligen att vinna matchen enkelt igen. Med det i åtanke väljer vi under 19.5 games till oddset 1.92. Oddset för 2-0 i set kan hittas till 1.55, och är visserligen lite lägre odds än över/under antal games, men ändå spelbart.

Starttid: 17:00

Ana Bogdan – Sofia Kenin

Bogdan har haft en blandad säsong men visade lovande form i Europa. Hon siktar nu på att förbättra sin svaga historik i US Open. Den 30-åriga rumänskan har inte haft den bästa uppladdningen inför Grand Slam-tävlingen, men hon har potential när det handlar om långsammare hardcourt.

Kenin, tidigare Australian Open-mästare, har också haft sina utmaningar, inklusive en skada som tvingade henne att dra sig ur Washington-turneringen. Frågan är nu hur pass fit hon är för att ta sig vidare till den andra omgången?

Inbördes möten mellan de två är jämnt, med en seger var. Båda spelarna har varierande form, men matchvinnaroddset på Bogdan ser spelvärt ut till oddset 2.45. Det här kan mycket väl bli en match som går till tre set igen.

Starttid: 22:30