Odds & Speltips US Open 2023 – Kvartsfinal 2

Alexander Zverev spelar ikväll mot Carlos Alcaraz i US Open 2023.

Ikväll och in på småtimmarna bjuder US Open 2023 på en andra omgång av kvartsfinaler som lovar tennisspektakel av högsta klass. På herrsidan får vi se en rysk duell mellan Daniil Medvedev och Andrey Rublev. Medvedev, som har varit i strålande form, är favorit, men Rublev är känd för sin kämpaglöd och kan definitivt ställa till med problem. Sist ut på herrsidan är en spännande match mellan unga stjärnskottet Carlos Alcaraz och den mer erfarna Alexander Zverev. Alcaraz har visat upp en imponerande form och Zverev kommer att behöva vara på topp för att stå emot spanjorens framfart.

På damsidan inleds kvällen med en match mellan den nya världsettan Aryna Sabalenka och Qinwen Zheng. Sabalenka har varit näst intill oövervinnelig den senaste tiden och det blir intressant att se om Zheng kan utmana henne. Kvällen avslutas med en riktig godbit när Marketa Vondrousova, som har en 11-matchers vinstsvit i Grand Slams, ställs mot hemmahoppet Madison Keys. Det är en match som har alla förutsättningar att bli en riktig thriller, med två spelare som båda har mycket att bevisa.

Så spänn fast säkerhetsbältena, för det här kommer att bli en kväll och natt fylld med fantastisk tennis!

Bästa Spelbolag och Bettingsidor med US Open Odds

Datum: 28 augusti – 10 september Tid: 18:05
Turnering: US Open Omgång: Kvartsfinal
Spelplats: New York, USA Kategori: Grand Slam
Underlag: Hardcourt Prispengar: $65 000 000
Direktsändning: Kanal 9/Discovery+ Singelvinnare 2022: Carlos Alcaraz

Speltips US Open Herrar Kvartsfinal

Carlos Alcaraz – Alexander Zverev

Alcaraz har visat sig vara en stjärna på uppgång i detta års US Open, och han har lyckats hålla energinivåerna höga inför den andra veckans utmaningar. Med endast ett förlorat set under turneringen har han visat en imponerande form. Hans resa till kvartsfinalen har inte bara satt honom i en exklusiv klubb av unga spelare som har nått denna nivå i Grand Slam-turneringar, men också visat att han är en kraft att räkna med.

Zverev här däremot haft en mer utmanande väg till kvartsfinalen, inklusive en utdragen femsetsmatch mot Jannik Sinner. Detta har resulterat i att han har spenderat betydligt mer tid på banan jämfört med Alcaraz, vilket kan vara en nackdel i en turnering där uthållighet ofta är nyckeln till framgång.

Båda spelarna har haft sina styrkor och svagheter under säsongen, men Alcaraz ser ut att ha en fördel här, särskilt med tanke på Zverevs tidigare utmaningar och längre tid på banan. Detta gör Alcaraz till en svår motståndare i den kommande matchen. Med detta i åtanke, ser vi goda chanser för Alcaraz att inte bara vinna, men också täcka ett game-handikapp på -5.5, till oddset 1.80. En 3-0-seger för Alcaraz ser också lockande ut, med oddset på 2.50.

Starttid: 02:30

Speltips US Open Damer Kvartsfinal

Marketa Voundrosouva – Madison Keys

Vondrousova har förlängt sin vinstsvit i Grand Slam-turneringar till 11 matcher efter en seger mot Peyton Stearns. Den tjeckiska spelaren har haft en fantastisk säsong, inklusive en titel i Wimbledon, och har visat stark form på amerikanska hardcourts. Hon har dock dragit sig ur en dubbelturnering på grund av en armbågsskada, vilket kan vara en orosfaktor, men det är troligen mer för att lägga allt krut på singeln.

Keys är tillbaka i kvartsfinalen i US Open efter fem år. Den 28-åriga amerikanskan, som tidigare har haft framgångar i Flushing Meadows, inklusive en finalplats 2017, besegrade nyligen Jessica Pegula i raka set. Detta markerar hennes andra Grand Slam-kvartsfinal på tre månader i en säsong som har varit en berg-och-dalbana.

Inbördes möten: 0-0. Medan oddsen är jämnt fördelade, kommer den största frågan att vara Vondrousovas fysiska kondition. Madison Keys siktar på att plocka upp flera topp 10-segrar i en enda turnering för endast fjärde gången i sin karriär.

Slutligen, med tanke på Vondrousovas starka form och Keys varierande prestationer, ser vi goda chanser för Vondrousova att sätta stopp för Keys. Vi väljer att spela henne till oddset 2.10.

Starttid: 01:00