Odds & Speltips US Open 2023 – Semifinal Damer

Sabalenka vinner sin kvartsfinal och möter nu Keys i en spännande semifinal i US Open 2023.

Förbered dig för en fantastisk semifinal i US Open som kommer att få pulsen att stiga! Aryna Sabalenka, en kraft att räkna med som har krossat allt i sin väg, möter Madison Keys, den äldsta och mest erfarna spelaren kvar i turneringen. Det är inte bara en match; det är en showdown mellan en ohejdad kraft och en taktisk veteran. Med Sabalenka som inte har förlorat mer än fem game i någon match och Keys som har hemmapublikens stöd, är detta en duell som ingen vill missa.

Det är en strid mellan en kvinna i strålande form och en annan som vet hur man hanterar trycket på den stora scenen. Spänningen är olidlig, och förväntningarna är skyhöga!

Bästa Spelbolag och Bettingsidor med US Open Odds

Datum: 28 augusti – 10 september Tid: 01:00
Turnering: US Open Omgång: Semifinal
Spelplats: New York, USA Kategori: Grand Slam
Underlag: Hardcourt Prispengar: $65 000 000
Direktsändning: Kanal 9/Discovery+ Singelvinnare 2022: Carlos Alcaraz

Speltips US Open Damer Semifinal

Coco Gauff  – Karolina Muchova

Gauff har avancerat till sin allra första semifinal i US Open, och det genom att leverera en av sina mest dominanta prestationer i en Grand Slam-turnering. Hon ställdes mot Jelena Ostapenko, som i omgången innan hade slagit ut Iga Swiatek, och besegrade den före detta mästaren från Roland-Garros med siffrorna 6-0, 6-2 på mindre än en timme. Trots att hon och Ostapenko slog ungefär lika många vinnande slag, visade den 19-åriga Gauff en imponerande stabilitet genom att endast göra 14 oforcerade fel, jämfört med Ostapenkos 36. Gauff har nu en imponerande segersvit på 10 matcher och har ett matchfacit på 16-1 sedan hon förlorade i Wimbledon mot Sofia Kenin.

Muchova håller sin starka form intakt och har nu nått sin tredje Grand Slam-semifinal. Hon lyckades besegra Sorana Cirstea med 6-0, 6-3 i en match som var mer komplicerad än vad siffrorna antyder. 27-åriga Muchova, som hade sitt genombrott i US Open 2018, har haft några tuffa år men visar nu upp en fantastisk form under 2023 och är på god väg att få en ranking inom topp 10.

När det gäller att satsa på matchen ser Gauff ut som en stark favorit, men oddsen är något låga för att vara lockande. Ett alternativt spel kan vara ett gamehandikapp på -2,5 för Gauff, där oddset för närvarande ligger på 1.76.

Starttid: 01:00

Madison Keys – Aryna Sabalenka

Sabalenka, med en klar agenda, har avancerat till US Open-semifinalen för tredje året i följd. I sin senaste duell mot den 23:e rankade Zheng Qinwen stod hon emot alla breakförsök och segrade enkelt med 6-1, 6-4 på bara 73 minuter. Under hela turneringen har hon inte släppt mer än fem game i någon match och eliminerade 13:e-seedade Daria Kasatkina i den fjärde rundan. Sabalenka har därmed blivit den trettonde kvinnan att nå semifinal i fyra Grand Slam-turneringar under ett och samma år i Open Era.

Keys, den andra amerikanskan i semifinalen, slog ut Wimbledon-vinnaren Marketa Vondrousova med 6-1, 6-4. Som 28-åring är Keys den äldsta återstående spelaren i turneringen och har tagit hem fyra av sina fem matcher i raka set. Detta markerar endast hennes andra semifinalplats under de senaste 12 månaderna, men hon är den enda i startfältet som tidigare har varit i en US Open-final.

När det kommer till att satsa på matchen framstår Aryna Sabalenka som en alltför stor utmaning för Madison Keys. Därför går vi för Sabalenkas gamehandikapp på -3,5, med ett odds på 1.78.

Starttid: 02:30