Tre av TRE spel rättades grönt, nu lägger vi en helgmatta av bets!

Hörn spel fotboll

Riktigt fin speldag igår med fina odds och enbart gröna siffror. Nu vankas det Premier League-matcher och SHL hockey. En otrolig sporthelg, dessutom vinterstudion. Den tidiga matchen imorgon lördag är en riktig drömbatalj! Manchester City tar emot Liverpool FC. City är delvis skadedrabbat och Liverpool är bra, faktiskt riktigt bra. Vi tror på en målrik match och kommer välja ett målspel. Men inte antalet mål totalt i matchen, utan antal mål för Liverpool. Vi har ett hittat ett odds som lockar! Dessutom kommer vi att lägga ett hörnbet som tilltalar oss. Nu till spelen.. 

Liverpool att göra över 1.5 mål till 2.50 gånger pengarna 

Över 10.5 hörnor i matchen till 2.35 gånger pengarna 

I SHL-hockeyn har vi hittat ett odds vi inte alls förstår oss på, men vad gör det, vi tar det! MoDo möter Skellefteå på hemmaplan inför en fanatisk hemmapublik. MoDo har varit och är riktigt starka hemma. Vi kommer spela på att Modo gör över 2.5 mål till 2.15 gånger pengarna. 

LHC har verkligen fått ordning på sakerna till den här säsongen. Många tippade LHC i botten av tabellen, men så kommer det nog inte bli. De imponerar! Vi väljer att spela LHC-seger hemma mot Örebro. Alltså: LHC att vinna under ordinarie tid mot Örebro till 2.20 gånger pengarna.

Samtliga Odds och Spel hittar du hos SpeedyBet idag!