Vilken vecka med Ludde! Nu nya SPELTIPS!

Vilken vecka vi hade här på Passagen. Vi får in två riktigt feta odds på Ludvig Åberg till 13 respektive 3.75 gånger pengarna. Jag vet att jag tjatar, men här har vi nästa svenska storstjärna på den internationella stjärnhimlen bland idrottsstjärnor, otroligt häftigt! Vi kommer att hitta fler spelvärda odds framöver gällande Ludde, lita på det! 

Nu är det en ny vecka och jag har fastnat på ett odds i CHL. Det är i matchen mellan Skellefteå och Trinec från Tjeckien. Det är slutspel och 8-delsfinal i CHL. Skellefte förlorade på bortaplan med 4-3 och behöver således vinna dagens match för att ta sig vidare. Det är en sak att inte mäkta med att vinna på bortaplan, men hemma ska detta i min värld inte vara några problem. Jag räknar kallt med att Skellefte vinner denna match med 2-3 puckar.  

Vi får runt 1.75 gånger pengarna i skrivande stund. Jag känner mig trygg med det oddset sett till förutsättningarna. Spela dock enkom med pengar ni kan förlora. Ha en fantastiskt fin tisdag!

Skellefteå att vinna över Trinec ordinarie tid 1.75 gånger pengarna. 

Spelstopp 18.00

Samtliga Odds och Spel hittar du hos SpeedyBet idag!

Författare: Betting-Ante

Med över 15 års intresse inom bettingvärlden har Betting-Ante etablerat sig som en av Sveriges nyfiknaste spelare. Hans skicklighet sträcker sig från fotbollens värld, där han en gång i tiden slaktade hörnbettingsmarknaden , till golfbanans gröna fairways, där hans insikter och tips ofta visar sig bra tack vare sitt intresse för sporten.

Men förutom hans bedrifter inom bettingvärlden, finns det en annan passion som brinner starkt i Antes hjärta: hans kärlek till IFK Norrköping. Det är denna kombination av expertis och passion som gör honom unik. Följ Betting-Ante för insikter och råd som kommer direkt från hjärtat av en sann sportentusiast och spelälskare.

Se fullständig profil »