Wimbledon 2023 – Odds & Speltips Dag 2

Tennisbollen från Wilson visas upp av en person som har ett hårband.

Tennisälskare, spänn fast er för dag två av Wimbledon! Det italienska dramat spelas ut när Matteo Berrettini ställer sig mot sin landsman Lorenzo Sonego, ett möte där stoltheten står på spel. Och inte att förglömma, Milos Raonic, den kanadensiska servgiganten, gör ett efterlängtat återinträde för att ta sig an utmanaren Dennis Novak.

Men showen stannar inte där – vi har en stjärnspäckad duell mellan tennismästarna Dominic Thiem och Stefanos Tsitsipas, vilken utlovar en explosiv match. Lägg också ett öga på den lysande stjärnskottet Carlos Alcaraz, som gör sin storstilade debut mot den erfarne Jeremy Chardy.

När vi skiftar blick till damernas spel, ställs kraftfulla Aryna Sabalenka mot Panna Udvardy i en potentiell nervkittlande match. Grässpecialisten Elina Rybakina tar sig an Shelby Rogers, och Ons Jabeur, ännu en gräsexpert, står öga mot öga med Magdalena Frech.

Håll i er tennisfans, för Wimbledon dag två kommer att ge oss en actionpackad ritt vi sent kommer att glömma!

Bästa Spelbolag och Bettingsidor med Wimbledon Odds

Passagen visar bästa Odds, Spel och Vinnare för Wimbledon 2023

 

Wimbledon 2023 Dag 2 – Det du behöver veta

Datum: 3 – 16 juli 2023 Tid: 12:00
Turnering: Wimbledon Omgång: Första
Spelplats: London, Storbritannien Kategori: Grand Slam
Underlag: Gräs Prispengar: £35 000 000
Direktsändning: Eurosport och Kanal 9 Singelvinnare 2022: Novak Djokovic

Speltips Wimbledon Herrar Dag 2

Carlos Alcaraz – Jeremy Chardy

Jeremy Chardy, den skicklige fransmannen, får en unik chans att delta i Wimbledon utan att behöva kvala, tack vare skyddad ranking. Även om han idag gör sin comeback, har hans aktiva deltagande i tävlingar varit begränsat detta år, med endast fyra turneringar under sitt bälte och en enda matchvinst att skryta med.

Dagens motståndare är ingen mindre än den formstarka Carlos Alcaraz. Denna unga spanjor strålar av självförtroende, befinner sig i utmärkt form och anses på papperet vara en av de främsta utmanarna till titeln.

Chardy står inför en utmanande uppgift när han ska hålla sitt servegame mot Alcaraz, vars returneringsförmåga är välkänd. Därför, i denna möjligen ensidiga strid, anser vi att det kan vara värdefullt att överväga det asiatiska handikappet -8.5 games till Alcaraz fördel.

Starttid: 14.00

Maxime Cressy – Laslo Djere

Vi har en intressant drabbning framför oss – Maxime Cressy, den dynamiska amerikanen möter grusspecialisten Laslo Djere. Trots att Cressy inte nyligen har uppvisat någon formtopp så är hans potential på gräs och snabbare underlag hög.

Idag står Djere inför en utmaning – Cressys aggressiva ”chip n charge”-spelstil. Denna taktik, som innebär snabba nätrusningar efter returer, kommer säkerligen att sätta press på Djere.

Vi kan förvänta oss att Cressy håller ett fast grepp om majoriteten av sina servegame, medan Djere kommer att kämpa mer för sina egna. I denna spännande duell ser vi en möjlighet att satsa på Cressy, där oddsen är satta till lockande 1.72.

Starttid: 15.00

Milos Raonic – Dennis Novak

I dagens tennismatch tar vi en titt på Milos Raonic, som precis återvänt till spel, motståndaren är ingen mindre än den formstarka Dennis Novak.

Raonic har endast spelat en match sedan sin comeback i Hertogenbosch, där han visserligen lyckades knipa en vinst, men föll därefter mot Jordan Thompson. Trots att matchen spelas på gräs, vilket vanligtvis gynnar spelare som Raonic, misstänker vi att hans fysiska kondition kan komma att svikta.

Å andra sidan har Novak uppvisat en uppåtgående formkurva och visat att han trivs på grus. Trots att Raonic antagligen kommer att behålla sin serve genom större delen av matchen, tror vi ändå att Novak i slutändan kommer att stå som segrare.

De två möttes för fem år sedan, där Raonic vann med 3-1 i set. Denna gång förutspår vi dock en omvändning av siffrorna till Novaks fördel. Med ett matchvinnarodds på 1.95 för Novak, ser vi detta som ett attraktivt alternativ att lägga en satsning på.

Starttid: 15.30

Speltips Wimbledon Damer Dag 2

Sorana Cirstea – Tatjana Maria

En fascinerande tennismatch väntar oss mellan Sorana Cirstea och Tatjana Maria, där Cirstea står som en knapp favorit. Det är dock inte allt som det verkar vara vid första anblicken.

För bara tio dagar sedan överraskade Maria när hon lyckades ta ett set mot världsettan Iga Swiatek i Bad Homburg. Den framgången har helt klart boostat hennes självförtroende, och hon har även visat god form innan detta på gräs.

Cirstea, å andra sidan, söker ännu sin formtopp. Trots att hon leder de inbördes matcherna mot Maria med 3-1, har Maria gjort en notering för sig genom att vara den enda att besegra Cirstea på gräs. Med Marias självförtroende och uppåtgående form, ser vi ett matchvinnarspel på henne till oddset 2.0 som en bra idé.

Starttid: 14.00