Wimbledon 2023 – Odds & Speltips Dag 3

Wimbledon med flera gräsbanor på en molnig men solig dag.

Den tredje dagen i Wimbledon är här efter tidigare regniga dagar. Vi bjuds på flera spännande matcher. Daniil Medvedev ställs mot Storbritanniens unga hopp Arthur Fery på herrsidan, tillsammans med duellen mellan Francis Tiafoe och Yibing Wu. Vi ser dessutom fram emot avslutningen av Yannick Hanfmann och Taylor Fritz match.

På damsidan, trots Rebecca Petersons tidiga utgång, kan vi rikta uppmärksamheten mot Beatriz Haddad MaiaYulia Putintseva och Heather Watson Barbora Krejcikova. Missa heller inte Iga Swiatek och Sara Sorribes Tormos match. Det här, mina damer och herrar, är den tredje och spännande dagen i Wimbledon – förbered er på storslagen tennis!

Bästa Spelbolag och Bettingsidor med Wimbledon Odds

Passagen visar bästa Odds, Spel och Vinnare för Wimbledon 2023

 

Wimbledon 2023 Dag 3 – Det du behöver veta

Datum: 3 – 16 juli 2023 Tid: 12:00
Turnering: Wimbledon Omgång: Andra
Spelplats: London, Storbritannien Kategori: Grand Slam
Underlag: Gräs Prispengar: £35 000 000
Direktsändning: Eurosport och Kanal 9 Singelvinnare 2022: Novak Djokovic

Speltips Wimbledon Herrar Dag 3

Alexandar Vukic – Quentin Halys

Halys tog sig vidare relativt enkelt i sin första match mot en formsvag Dan Evans, medan Vukic hade det lite svårare att avfärda Daniel Altmaier. Det är Vukic som har vunnit spelarnas enda möte mellan varandra, men kollar vi på styrkorna inför den här matchen så är det att Halys servar betydligt bättre. Detta tror vi kan vara den avgörande faktorn i matchen, vilket gör att vi väljer Halys som matchvinnare till 1.67.

Starttid: 18:00

Jannik Sinner – Diego Schwartzman

Det här är en intressant match som vi tror har ett enkelt utfall – nämligen vinst för Sinner i tre raka set. Anledningarna till detta är att Sinner är en mycket kompetent spelare på gräs och såg stark ut i första omgången. Även om Schwartzman gjorde en bra insats i första omgången mot en svag Miomir Kecmanovic så kvarstår faktumet att han kommer få det svårt att hålla serve mot Sinner. 3-0 i set till 1.74 till Sinners fördel blir därför vårt speltips, där italienaren också symboliskt leder med 3-0 i matcher mot Schwartzman.

Starttid: 19:00

Speltips Wimbledon Damer Dag 3

Yanina Wickmayer – Anna Blinkova

Wickmayer har spelat bländande tennis på gräset de senaste veckorna, och inför mötet med Blinkova ser vi en ny chans till vinst. Wickmayer är 12-1 på gräs i år och kvalade in i Wimbledon. Det är 1-0 i matcher till Wickmayer, men vi kan också se att denna match spelade för 6 år sedan på inomhus hardcourt. Idag blir det också snabba förhållanden, och vi tror att Yanina Wickmayer har goda chanser att plocka bort 40-rankade Blinkova. Oddset 1.74 ser därför spelbart ut.

Starttid: 20:25