Wimbledon 2023 – Odds & Speltips Dag 4

Färska jordgubbar från Wimbledon ligger utplacerade lite varstans.

Fjärde dagen i Wimbledon är i gång! Ett grekbrittiskt drama kommer att utspelas när Stefanos Tsitsipas ställs mot självaste Andy Murray på centre court. Och glöm inte, Tommy Paul, den intelligenta och kraftfulla baslinjespelaren, som kan få motstånd från en hårdservande Milos Raonic. Vi har också en het drabbning i Daniil Medvedev och Adrian Mannarino, där det inte är omöjligt att vi kommer att få se många brutna servar.

Vad har vi då att se fram emot på damsidan? Jo, en hel del! Danielle Collins och Belinda Bencic är en tuff match som är relativt oviss på pappret. Sen kan vi även se fram emot häftiga bolldueller Leylah Fernandez och Caroline Garcia. Garcia är den givna favoriten i matchen, men behöver nödvändigtvis inte lämna matchen som segrare.

Sätt dig framför soffan och servera din släkting, partner eller vän en skål med jordgubbar, för den fjärde dagen i Wimbledon kommer att ge oss en njutbar tillställning denna torsdag!

Bästa Spelbolag och Bettingsidor med Wimbledon Odds

Passagen visar bästa Odds, Spel och Vinnare för Wimbledon 2023

 

Wimbledon 2023 Dag 4 – Det du behöver veta

Datum: 3 – 16 juli 2023 Tid: 12:00
Turnering: Wimbledon Omgång: Första och andra
Spelplats: London, Storbritannien Kategori: Grand Slam
Underlag: Gräs Prispengar: £35 000 000
Direktsändning: Eurosport och Kanal 9 Singelvinnare 2022: Novak Djokovic

Speltips Wimbledon Herrar Dag 4

Tommy Paul – Milos Raonic

Paul är en stark spelare på de flesta underlag förutom grus, men idag kan han få lite trubbel mot servekanonen Raonic. Skulle Raonic lyckas hålla ihop sin serve så har han en liten chans att vinna.

Vi är dock mera intresserade av ett asiatiskt handikapp på kanadensaren. +4.5 game till 1.75 är fullt möjligt för Raonic att klara, men då gäller det som sagt att Raonic fortsätter serva bra.

Raonic och Paul har möts en gång tidigare och kanadensaren vann i två jämna set i Acapulco på hardcourt utomhus 2021, men att döma av denna situation så kan det återigen bli en jämn match med kortare bolldueller, speciellt i Raonics servegame.

Starttid: 15:25

Daniil Medvedev – Adrian Mannarino

Mannarino, den schackspelande fransmannen med bra resultat på gräs, har en jobbig uppgift framför sig idag. Vi ska dock komma ihåg att Mannarino slog Medvedev på i Hertogenbosch för tre veckor sen och har ett bra facit mot Medvedev.

Det asiatiska handikappet på +6 games på Mannarino till oddset 1.72 ser ut som ett bra alternativ, där fransmannen kan hålla nere eventuellt stora förlustsiffror.

Spelarna har mötts 6 gånger tidigare, och det är 4-2 övertag för Mannarino, som ser ut att ha ett gott självförtroende inför denna spännande fight.

Starttid: 17:20

Andy Murray – Stefanos Tsitsipas

Den här matchen är det många som väntar på. Faktum är att det är lite av ett hatmöte, där publiken utan tvekan kommer att stå på Murrays sida. Tsitsipas är dock ingen enkel match, och det låga favoritoddset på Murray känns inte riktigt motiverat. Tsitsipas må inte vara i sin bästa form, men tack vare den potential han bär, så är matchvinnaroddset på greken till 2.1 väldigt spelbart.

Det står 1-1 i matcher mellan Murray och Tsitsipas, som varit två jämna matcher. Murray vann på gräs i Stuttgart förra året, medan Tsitsipas vann på hardcourt utomhus i US Open

Vi vet att Murray är en bra grässpelare, men det är också många år sedan han var i absolut toppform på underlaget. Vi tror på minst fyra set i den här matchen och att greken i slutändan utmanövrerar britten.

Starttid: 18:05

Speltips Wimbledon Damer Dag 4

Danielle Collins – Belinda Bencic

Collins och Bencic är en svårbedömd match. Ingen av de har speciellt många matcher sedan inför Wimbledon, och ingen av de har heller spelat någon förturnering på gräs. Det vi däremot kan säga är att Bencic har betydligt fler matcher samt bättre statistik på underlaget.

Schweiziskan ligger under med 1-0 i matcher och förlorade med enkla siffrorna 6-1, 6-3 mot Collins i Adelaide 2020.

I dag kommer vi dock att få se en annan typ av match på gräs. Vi tror att Bencic tar sig vidare i två raka set tack vare en bättre serve och ett stabilare baslinjespel. Därför plockar vi det asiatiska handikappet -3.5 games på Bencic till oddset 1.86 och hoppas att hon håller den linan.

Starttid: 15:50

Leylah Fernandez – Caroline Garcia

Det här är en riktigt intressant match som kan bli underhållande. Fernandez är en ung talang som har många år i toppen framför sig. Hon har visserligen inte den starkaste serven, men hennes speluppfattning är enorm. Frågan är idag om den spelintelligensen kan räcka mot Garcias tunga spel?

Garcia är en bra grässpelare, hon är dessutom bra form. Bortsett från ett tungt baslinjespel så har fransyskan en skaplig serve. Om denna match ska bli jämn så krävs det att Fernandez får tillåtelse och utrymme att skapa oro i Garcias attackspel. Skulle det hända så kan vi få se en betydligt jämnare match än vad många tror.

Oddset 3.2 på Fernandez som matchvinnare är ganska lockande med tanke på att spelarna har haft två jämna drabbningar mellan varandra, senast i Indian Wells på hardcourt utomhus, där Garcia vann i en tresetare. Nu är det gräs som gäller, och vi tror att det finns en chans att Fernandez skräller.

Starttid: 16:15