Odds & Speltips Wimbledon 2023 – Dag 6

Tennisboll ligger på gräset och vilar.

Den sjätte dagen i Wimbledon är ett faktum!Mikael Ymer lyckades inte vinna sin match mot Daniel Elahi Galan, men trots det en klart godkänd tävling från svensken. Men vi ska inte vara ledsna för det, för idag har vi otroliga matcher på pappret.

Laslo Djere slänger återigen ut sitt serbiska lasso i den intressanta duellen mot Stefanos Tsitsipas. Om ni älskar baslinjespel så har vi en riktigt bra match i Alejandro Davidovich Fokina – Holger Rune. Formtoppade Carlos Alcaraz och Nicolas Jerry blir också en mycket intressant tillställning, vilket även Francis Tiafoe – Grigor Dimitrov och Alexander Zverev – Matteo Berrettin blir.

Det är lika mycket action på damsidan på den sjätte speldagen. Beatrice Maia Haddad möter en stark Sorana Cirstea, Ons Jabeur blir testad av Bianca Andreescu. Och så får vi också en fin avslutning på damen med hemmahoppet Katie Boulter, som går upp mot världstrean Elena Rybakina.

Det här blir en tung lördagsdag med mängder av spännande matcher. Grästennis i Wimbledon 2023 kan inte bli bättre än så här!

Bästa Spelbolag och Bettingsidor med Wimbledon Odds

Passagen visar bästa Odds, Spel och Vinnare för Wimbledon 2023

 

Wimbledon 2023 Dag 6 – Det du behöver veta

Datum: 3 – 16 juli 2023 Tid: 12:00
Turnering: Wimbledon Omgång: Tredje
Spelplats: London, Storbritannien Kategori: Grand Slam
Underlag: Gräs Prispengar: £35 000 000
Direktsändning: Eurosport och Kanal 9 Singelvinnare 2022: Novak Djokovic

Speltips Wimbledon Herrar Dag 6

Christopher Eubanks – Christopher O`Connell

Eubanks fortsätter sitt imponerande spel på gräs och såg väldigt bra ut mot Cameron Norrie i den andra omgången, där han segrade med 3-1 i set. Idag ställs amerikanen mot australiensaren O`Connel, som har haft en betydligt lättare lottning i Wimbledon.

Eubanks och O`Connell möttes i Sydkorea på hardcourt förra året, och då segrade australiensaren med 2-1 i set. Det har dock hänt mycket med Eubanks spel de senaste månaderna, där det har lossnat ordentligt.

Vi tror på fortsatt segel i vinden för Eubanks och tror att han kan vinna den här matchen i tre raka set. Eubanks är favorit idag som matchvinnare till oddset 1.53, vilket känns ett givet spel. Men för att få upp oddset lite så väljer vi också att plocka handikappet -3.5 till oddset 2.19.

Starttid: 13:25

Carlos Alcaraz – Nicolas Jerry

Det är många som tror på Alcaraz, och det är inte konstigt med tanke på hur bra han spelat på gräs inför och under Wimbledon. Men bakom kulisserna har Nicolas Jarry smygit sig fram. Chilenaren är i mycket bra form och har ett tungt spel, kombinerat med en stark serve.

Spelarna har möts en gång tidigare, vilket var i februari i år på grus i Brasilien. Jarry var inte långt borta då, men blev i slutändan nollad i det tredje setet. Någon bagel i Wimbledon kommer det troligen inte bli. Det här kan bli en jämn match om Jarry lyckas hålla ihop sin serve.

Oddset 1.90 med ett +6.5 games i ryggen för Jarry kan vara ett intressant spel, där chilenaren inte kommer att lägga överdrivet mycket tid på långa bolldueller.

Starttid: 14:30

Speltips Wimbledon Damer Dag 6

Ons Jabeur – Bianca Andreescu

Starka Ons Jabeur har idag ett litet test i Bianca Andreescu.

Andreescu är visserligen inte i samma slag som tidigare i karriären, men kvalitet finns alltid om kanadensiskan hittar dagsformen.

Spelarna har mötts en gång tidigare, nämligen i Kanada på hardcourt, där Jabeur segrade i en tuff tresetare. Ons Jabeur är med all rätt favorit i den här matchen, men vi ser ändå att Andreescu har en skrällchans.

Av dessa anledningar väljer vi matchvinnaroddset på Andreescu till höga 4.30.

Starttid: 16:30