Aztec Gold Megaways

Om Aztec Gold Megaways

Aztec Gold Megaways är en högvolatil slot som tar dig på en resa genom den antika, aztekiska kulturen där du har chansen att vinna stora pengar längs vägen. Minsta insatsen i SEK är 2,50 kr, medan maxvinsten kan nå upp till 19 200 gånger insatsen. Spelet har en mängd spännande bonusfunktioner, inklusive free spins, multiplikatorer och självfallet Megaways-funktionen, som ger upp till 117 649 vinstvägar. Låt oss ta en närmare titt på Aztec Gold Megaways och se vad spelet har att erbjuda!

Passagen testar spelet Aztec Gold Megaways

Free spins

I Aztec Gold Megaways aktiveras free spins-funktionen när 3 eller fler scattersymboler (en guldmask) landar på hjulen. Beroende på antalet scattersymboler som aktiverade funktionen, tilldelas spelaren ett visst antal free spins. Tre scattersymboler ger 10 free spins, 4 ger 15 free spins och 5 ger 20 free spins.

Under free spins-funktionen finns det också en vinstmultiplikator som ökar för varje vinst som inträffar. Multiplikatorn börjar på x1 och ökar sedan med en enhet efter varje vinst. Det finns ingen gräns för hur hög multiplikatorn kan bli, vilket kan leda till höga vinster under free spins-funktionen.

Symboler

Aztec Gold Megaways innehåller ett antal olika symboler som kan dyka upp under spelets gång. Nedan kan du se en sammanfattning över dessa symboler och vad de betyder.

Wildsymbol

Wildsymbolen är en tempelport och kan ersätta alla andra symboler utom scattersymbolen.

Scattersymbol

Scattersymbolen är ett guldmynt med en bild av en sol på som aktiverar free spins-bonusen när du landar tre eller fler av samma symbol. Under free spins-läget finns det också en dynamisk multiplikator som ökar för varje vinst.

Högbetalande symboler

De högbetalande symbolerna är en Indianhövding, en indiankvinna, en varg och en örn. Indianhövdingen ger högst utdelning med en maximal vinst på 50 gånger insatsen om du lyckas hitta 6 symboler på en vinstlinje.

Lågbetalande symboler

De lågbetalande symbolerna är 10, J, Q, K och A, som alla har en liknande design och ger en lägre utdelning än de högbetalande symbolerna.

Vanliga frågor och svar Aztec Gold Megaways

Hur fungerar Megaways-funktionen i Aztec Gold Megaways?

Megaways-funktionen i Aztec Gold Megaways erbjuder upp till 117 649 olika vinstvägar. Denna funktion ändrar antalet symboler på varje hjul efter varje spin, vilket skapar en dynamisk spelupplevelse med tusentals potentiella vinstkombinationer.

Hur aktiverar jag free spins i Aztec Gold Megaways?

Free spins aktiveras när tre eller fler scattersymboler (en guldmask) landar på hjulen. Antalet free spins du får beror på antalet scattersymboler som aktiverade funktionen.

Vad betyder de olika symbolerna i Aztec Gold Megaways?

Wildsymbolen, som är en tempelport, kan ersätta alla andra symboler förutom scattersymbolen. Scattersymbolen, ett guldmynt, aktiverar free spins-funktionen. De högbetalande symbolerna inkluderar en indianhövding, en indiankvinna, en varg och en örn. De lågbetalande symbolerna är 10, J, Q, K och A.

Hur mycket kan jag vinna i Aztec Gold Megaways?

Maxvinsten i Aztec Gold Megaways kan nå upp till 19 200 gånger din insats. Multiplikatorn under free spins-funktionen kan öka obegränsat för varje vinst, vilket kan leda till höga vinster.

Vad är minsta insatsen jag kan göra i Aztec Gold Megaways?

Minsta insatsen i Aztec Gold Megaways är 2,50 kr.