Big Bass Bonanza Megaways

Om Big Bass Bonanza Megaways

Big Bass Bonanza Megaways är en slot från spelleverantören Reel Kingdom via Pragmatic Play som lanserades 2021. Spelet har ett fisketema och är en del av Megaways-serien, vilket betyder att det har en enorm mängd vinstvägar – upp till 46 656. Grafiken och animationen är imponerande och spelet har en mängd olika funktioner som kan hjälpa dig att vinna stort.

Seriefigur testar spelet Big Bass Bonanza

Free spins

Big Bass Bonanza Megaways har en free spins-runda som kan aktiveras genom att landa 3 eller 4 scattersymboler på hjulen. Du belönas med 10 free spins för 3 scatters, 15 free spins för 4 scatters och 20 free spins för 5 scatters. Under free spins-rundan kan du samla på dig fisksymboler för att öka multiplikatorn på sina vinster.

Varje gång en fisksymbol landar på hjulen, läggs den till i en mätare på skärmen. När mätaren är fullständig ökar multiplikatorn till nästa nivå. Det finns totalt fyra nivåer att avancera till, och du kan nå upp till 10x din vinst om du når högsta nivån.

Spelfunktioner

Big Bass Bonanza Megaways har en wildsymbol som kan landa på hjul 2, 3, 4 och 5. Wildsymbolen kan ersätta alla andra symboler på hjulen för att skapa vinnande kombinationer.

Spelet har också en ”Ante Bet”-funktion som ökar chansen att aktivera free spins-rundan genom att du satsar ytterligare 20 % för varje snurr.

Symboler

Wildsymbol

I Big Bass Bonanza Megaways hittar vi wildsymbolen i ett fisknät. Wildsymbolen har förmågan att dyka upp på hjul 2, 3, 4 och 5 och på topphjulet, och den ersätter alla andra symboler förutom fisk- och scattersymbolerna. Under free spins förvandlas dock wildsymbolen till en fiskare, som i sin tur samlar in kontantvärdet av de fiskar som träffar spelplanen.

Scattersymbol

Utöver de låg- och högbetalande symbolerna finns det även en scattersymbol i Big Bass Bonanza Megaways. Denna symbol representeras av en fiskare som kastar ut sin lina. Om du landar tre eller fler av dessa symboler aktiveras spelets free spins-runda.

Högbetalande symboler

Allt som har med fiske att göra representerar de högbetalande symbolerna i spelet, bland annat flötet och fiskespöt. Dessa ger mellan 2 och 50 gånger din insats vid vinster med 6 av samma symbol. Fisksymbolerna ger upp till 1,75 gånger din insats när de radas upp på vinstlinjerna i grundspelet, och varje fisk kommer också med ett kontantvärde som samlas in av fiskaren (wildsymbolen) i bonusrundan.

Lågbetalande symboler

I Big Bass Bonanza Megaways hittar vi traditionella kortsymboler som 10, J, Q, K, A. Dessa symboler har lägre värde men dyker upp ofta under spelets gång, vilket kan bidra till mindre men frekventa vinster.

Vanliga frågor och svar Big Bass Bonanza Megaways

Vad är Big Bass Bonanza Megaways och vem är dess Spelleverantör?

Big Bass Bonanza Megaways är en slot från spelleverantören Reel Kingdom via Pragmatic Play. Spelet har ett fisketema och ingår i den populära Megaways-serien, vilket innebär att det har upp till hela 46 656 vinstvägar.

Hur kan jag aktivera Free Spins i Big Bass Bonanza Megaways?

Free spins-rundan i Big Bass Bonanza Megaways aktiveras när du landar 3 eller 4 scattersymboler på hjulen. Du får 10 free spins för 3 scatters, 15 free spins för 4 scatters och 20 free spins för 5 scatters.

Vad är en Wildsymbol i Big Bass Bonanza Megaways?

Wildsymbolen i Big Bass Bonanza Megaways kan dyka upp på hjul 2, 3, 4 och 5. Denna symbol kan ersätta alla andra symboler på hjulen för att skapa vinnande kombinationer.

Vilken är den mest värdefulla symbolen i Big Bass Bonanza Megaways?

Den mest värdefulla symbolen i Big Bass Bonanza Megaways är fisk-symbolen. Den kan ge dig både stora vinster under huvudspelet och free spins-rundorna.

Vad innebär ”Ante Bet”-funktionen i Big Bass Bonanza Megaways?

I Big Bass Bonanza Megaways finns ”Ante Bet”-funktionen som ökar dina chanser att aktivera free spins-rundan. Genom att satsa ytterligare 20 % på varje snurr får du större chans att landa 3 scatters, som ger dig 10 free spins.