Odds & Speltips US Open 2023 – Kvartsfinal

New York:s solnedgång där US Open tennis väntar där bland annat Djokovic och Fritz gör upp om en semifinalplats.

Välkommen till en kväll fylld av spänning, dramatik och världsklass-tennis! På herrsidan har vi en riktig drabbning när Taylor Fritz ställs mot tennisikonen Novak Djokovic. Fritz, som har varit omutlig i turneringen så här långt, står inför sin livs utmaning. Kommer han att kunna bryta Djokovics närmast felfria svit i US Open-kvartsfinaler?

Och som om det inte vore nog, har vi också Frances Tiafoe mot den uppåtstigande stjärnan Ben Shelton. Tiafoe har haft en drömsäsong och klättrat till en plats bland världens tio bästa. Shelton, å sin sida, har visat att han är en framtida stjärna att räkna med. Vem kommer att triumfera i denna amerikanska duell?

På damsidan har vi också fantastiska matcher att se fram emot. Jelena Ostapenko tar sig an den unga sensationen Cori Gauff i en match som garanterat kommer att bjuda på fyrverkerier. Men det är matchen mellan Sorana Cirstea och Karolina Muchova som verkligen stjäl strålkastarljuset. Cirstea har varit turneringens stora överraskning och slagit ut flera toppnamn. Muchova, som har haft en fantastisk säsong, ser ut att vara i sitt livs form.

Så spänn fast er, tennisfans! Det kommer att bli en oförglömlig kväll med Grand Slam-tennis av högsta klass. Missa inte detta, för spänningen är på topp och stjärnorna är redo att lysa!

Bästa Spelbolag och Bettingsidor med US Open Odds

Datum: 28 augusti – 10 september Tid: 18:00
Turnering: US Open Omgång: Kvartsfinal
Spelplats: New York, USA Kategori: Grand Slam
Underlag: Hardcourt Prispengar: $65 000 000
Direktsändning: Kanal 9/Discovery+ Singelvinnare 2022: Carlos Alcaraz

Speltips US Open Herrar Kvartsfinal

Taylor Fritz – Novak Djokovic

Det tidigare mötet mellan Djokovic och Fritz i Australian Open 2021 var minnesvärt. Djokovic, som hade fysiska problem, lyckades vinna trots att Fritz gjorde en stark comeback. Sedan dess har Fritz haft flera chanser att ta revansch men har inte lyckats vinna ett enda set mot serben.

Djokovic har en felfri statistik i kvartsfinaler i US Open och har en överväldigande 7-0-statistik i inbördes möten med Fritz. Fritz har å andra sidan haft en stark säsong och är den enda spelaren i årets US Open som nått kvartsfinalen utan att förlora ett set.

Fritz kommer troligen få det svårt under de långsamma förhållandena, och hans dåliga facit mot Djokovic kommer sannolikt inte att förändras ikväll. Därför satsar vi på Djokovic med oddset 2.00 för en 3-0-seger.

Starttid: 19:30

Frances Tiafoe – Ben Shelton

Tiafoe har nått kvartsfinalen i US Open utan större problem, mycket på grund av en gynnsam lottning. Han har lyft sitt spel och blivit mer konsekvent det senaste året, vilket resulterat i två ATP-titlar och en plats bland på topp tio.

Ben Shelton har imponerat med sin serve under årets US Open. Trots tufft motstånd har han tagit sig till kvartsfinalen, vilket gör honom till den yngsta amerikanen att göra det sedan Andy Roddick 2002. Shelton har haft en blandad säsong men har vägt upp detta med starka prestationer i Grand Slam-turneringar.

Inbördes möten: 0-0. Sheltons möjligheter att vinna ligger i hans serve. Om han kan hålla en hög nivå på sin serve och hindra Tiafoe från att komma in i matchen, har han en god chans. Men Tiafoe har fördelen av mer erfarenhet och borde ha övertaget i en längre match.

Om Shelton servar som han gjorde mot Tommy Paul, bör han definitivt vara med i kampen om segern. Därför väljer vi den unga amerikanen till matchvinnaroddset 3.05.

Starttid: 02:30

Speltips US Open Damer Kvartsfinal

Sorana Cirstea – Karolina Muchova

Cirstea har verkligen gjort avtryck i detta års US Open. Hon har inte bara besegrat tidigare semifinalisten Belinda Bencic, utan också världsfyran Elena Rybakina. Rumänskan har tidigare haft svårigheter med att vinna matcher i följd, men hon har alltid presterat bra på amerikansk hardcourt, där hon nått kvartsfinal i Indian Wells och semifinal i Miami.

Muchova har besegrat alla sina motståndare i raka set på väg till kvartsfinalen. Tjeckiskan har tidigare fina minnen från US Open, inklusive hennes första tour-nivå framträdande 2016 och hennes första huvudrunda 2018. Efter en svacka i rankingen förra året har hon gjort en stark comeback och nått kvartsfinaler i alla Grand Slam-turneringar utom US Open, något hon nu har rättat till.

Inbördes möten: Muchova har ett övertag med en 3-1-ledning över Cirstea. De har redan mötts tre gånger detta år, varav Muchova vann det senaste i Montreal.

Slutligen, med tanke på Cirsteas imponerande form och självförtroende just nu, finns det goda chanser att hon kan hålla jämna steg med Muchova i matchen. Därför väljer vi game-handikappet +3.5 till oddset 1.85.

Starttid: 01:00